Solé 100% Dominikánská republika
Popis
Solé 100% kakao Dominikánská republika, 100g
Unikátní 100% hořká "čokoláda*", která obsahuje pouze kakaovou hmotu z Dominikánského fair trade kakaa. Její intensivní chuť si zamilují všichni milovníci opravdových chutí bez přidaných cukrů a sladidel. Zvláště ji ocení gurmáni, kteří stejně jako my zbožňují opravdové chutě z čistých kakaových bobů.
*Proč nemá výrobek v názvu slovo čokoláda? Ze zákona se smí čokoládou nazývat pouze výrobek obsahující nějaké sladidlo (...)
Vychutnávejte si ji po kouscích, nebo využijte také jako základ čokoládových polev, krémů, pomazánek a těst, kdy je pak jen na nás, zda a jakým sladidlem výsledný výtvor ochutíme. Bio čokolády značky SOLÉ na sobě nesou logo FAIR TRADE. Fair trade - spravedlivý obchod - garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Rodinná společnost Chocolates Solé byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot a od svého počátku se specializuje na výrobu prvotřídní čokolády. Dnes je Chocolates Solé respektovanou a dobře etablovanou firmou s pevným postavením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Již od roku 1999 se tato značka stala průkopníkem v oblasti výroby bio čokolády.
Rodinná společnost Chocolates Solé byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot a od svého počátku se specializuje na výrobu prvotřídní čokolády. Dnes je Chocolates Solé respektovanou a dobře etablovanou firmou s pevným postavením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Již od roku 1999 se tato značka stala průkopníkem v oblasti výroby bio čokolády.
Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2470 kJ (590 kcal), Tuky 53g, z toho: nasycené mastné kyseliny 33,5g; Sacharidy 7g, z toho: cukry 0,9 g ; Bílkoviny 11,8g; Sůl 0,01g, Vláknina 24g
Složení: kakaové boby z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny 100 %. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu.
Výrobce: SOLÉ, Španělsko Edison, 7-9 Barbera del Valles 08210 Barcelona
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář