Vegan Bez bílého cukru/lowcarb

Profesionální čokoládová couverture bez cukru 100% Kakao 120g

Ušlechtilá couverture se 100% obsahem kakaa: čistá kakaová síla bez přidaného cukru. Vychutnejte si intenzivní kakaovou chuť bean-to-bar čokolády s ovocně kořeněným chuťovým profilem peruánského kakaa a nekonečné možnosti jejího zpracování. Vegan, Fair-trade. Bez lepku.
beantobar-logo zotter_fair_trade  vegan-nostro-150x150

  • Skladem
    Můžeme doručit do: 3.1.2025
190 Kč
Kategorie: HOŘKÁ
Hmotnost: 0.12 kg
Aroma: intenzivní, zemité, přírodní ovocné tóny
Kruh chutí: sušené ovoce, hrozny, maliny
 
Profesionální bio čokoládová couverture poleva bez cukru a sladidel 100% Kakao zotter, 120g

Couverture poleva 100% kakaa° bez cukru a sladidel.

Čistá kakaová síla bez přidaného cukru: čokoládová couverture poleva  s intenzivní kakaovou chutí a vynikajícím ovocně kořeněným chuťovým profilem bean-to-bar čokolády z peruánského kakaa. Ušlechtilá poleva se 100% obsahem kakaa nabízí nekonečné možnosti a plnou svobodu jejího kreativního zpracování.Kakaové boby z amazonského Cacao de Aroma má příjemně hořký profil s aroma ovoce a pražených ořechů. Patrné jsou tóny hroznů, malin, jahod a oliv. Vyvážený závěr tvoří chutě připomínající červené víno.Družstvo Cacao de Aroma byla založena v roce 2014. Nyní sdružuje více než 1 000 farmářských rodin, které fungují na principu ekologického a spravedlivého obchodu a udržitelného zemědělství. Tvoří ji celkem 6 družstev z provincie Tocache a regionů San Martin, Paraiso a Huanico v peruánské Amazonii.
 
Co znamená Couverture?
Couverture (z francouzštiny, v překladu znamená „zakrýt“) je obzvláště kvalitní čokoláda pro výrobu polev a pro vytváření všech pečených, skutečně čokoládových výtvorů. Obecně platí, že couverture obsahuje pouze ty nejlepší kakaové boby a extra porci čisté kakaové máslo pro skutečně jemnou a sofistikovanou chuť. Pomalá a pečlivá výroba Zotter Couvertures nechává plně rozvinout chuť surovin a díky jemně mleté struktuře snadno vytváří lesklou polevu.
Pokud chcete při pečení opravdovou čokoládovou chuť, poctivá čokoládová Couverture je nutností. Vyzkoušejte a poznáte rozdíl!
 
Nejjednodušší recept na zdobící čokoládovou polevu!
1. Naplňte trezírovací sáček nasekaným čoko-nugátem, couverture čokoládou, pecičkami či stylovými žárovkami
2. Opatrně rozpouštějte v mikrovlnné troubě - kontrolujte každých 10-20s, zda se nepřipaluje a polevu v sáčku promíchávejte jemným hnětením sáčku.
3. Nůžkami odstřihněte špičku (raději malou a případně zvětšujte) dle požadované velikosti a zdobení může začít!

Výživové údaje (100 g): Energetická hodnota 2546 kJ (617kcal); Tuky 54g, z toho: nasycené mastné kyseliny 33g; Sacharidy 11g z toho: cukry 0,6g; Bílkoviny 14g; Sůl 0,4g
Složení: kakaová hmota°*. Kakao v hořké čokoládě (kakaová hmota a kakaové máslo): min. 100%. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu.
*fair trade
; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 100%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708