Čokoládová tyčinka NuttingHill s mandlovým nugátem, celými ořechy & guaranou

Celé lískové ořechy a domácí mandlový nugát v mléčné čokoládě s trochou guarany pro dodání energie a špetkou soli jako tajnou přísadou pro celkové snížení sladkosti. Silueta malých oříškových kopečků v čokoládě byla inspirací pojmenovat tuto bio, fair-trade tyčinku „Nutting Hill“. Bio, Fair-trade, bean-to-bar. Bez lepku. 

beantobar-logo  zotter_fair_trade


  • Momentálně nedostupné
56 Kč
Kategorie: Z O T T E R CHOCOLATE
Hmotnost: 0.025 kg
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko
 
Nugátová Energy tyčinka NuttingHill s mandlovým nugátem, celými ořechy a guaranou zotter, 25g
 
Nugátové potěšení s křupavými „vrcholy“ z lískových oříšků: Silueta malých oříškových kopečků v čokoládě byla inspirací pojmenovat tento lahodný výtvor „Nutting Hill“ (v překl. oříškové kopce).
Mandlový nugát s celými lískovými ořechy v mléčné čokoládě z horského mléka „Bio vom Berg“. Celé lískové ořechy a domácí mandlový nugátu v mléčné čokoládě: s trochou guarany* pro dodání energie a špetkou soli jako tajnou přísadou pro celkové snížení sladkosti.
*Guarana, neboli Paulinie nápojná je bylina v jejichž semenech se nachází povzbuzující látka Guaranin - je podobná kofeinu a v semenech této rostliny se vyskytuje zcela přirozeně. Největší rozdíl mezi kofeinem a guaraninem je v rychlosti vstřebávání – guaranin opouští tělo mnohem pomaleji, díky čemuž je povzbuzující účinek mnohem delší a rovnoměrnější.
Otevřete nové chuťové dimenze z dílny slavné rakouské rodinné čokoládovny Zotter, která svá gurmánská díla dodává i na britský královský dvůr. Zotter je také jedinou čokoládovnou v Evropě, který vyrábí bean-to-bar produkty výhradně v organické a fair-trade kvalitě. 

Výživové údaje (100g): Energetická hodnota 2444 kJ (584 kcal), Tuky 43g, z toho: nasycené mastné kyseliny 17g; Sacharidy 43g, z toho: cukry 39g; Bílkoviny 9,9g; Sůl 0,21g
Složení:surový třtinový cukr°*, kakaové máslo°*, LÍSKOVÉ OŘECHY°*(14%), MANDLE°(13%), SUŠENÉ MLÉKO PLNOTUČNÉ°, kakaová hmota°*, SUŠENÉ MLÉKO ODTUČNĚNÉ°, SUŠENÁ SLADKÁ SYROVÁTKA°, plnotučné třtinový cukr°*, karamelizované MLÉKO°(SUŠENÉ MLÉKO°, cukr°), guarana°, emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN°, vanilkový prášek°, sůl, skořice°*, okvětní lístky růží°, citronový prášek° (koncentrát citrónové šťávy° , kukuřičný škrob°, cukr°)
Obsah kakaa v horské mléčné čokoládě (kakaová hmota a kakaové máslo): min. 50%. Může obsahovat stopy všech druhů ořechů, arašídů, mléka, vajec a sezamu. S plnotučným horským mlékem „Bio vom Berg“ od ekologických farmářů z Tyrolska.
*fair traded; obsah spravedlivě obchodovaných surovin: 71%.
°z kontrolovaného ekologického pěstování
Výrobce: Zotter Schokolade GmbH Bergl 56, 8333 Riegersburg, Rakousko.
Skladujte na suchém místě při teplotě 14-21°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
zotter_logo
 
 
Zotter Schokolade – zaměřeno na rozmanitost, kvalitu, kreativitu, udržitelnost. Stoprocentně ekologické a férové.
„Zotter je a zůstane na špici nejlepších světových výrobců čokolády a zdaleka nejinovativnější čokolády ze všech.“ 
Rodinná čokoládovna Zotter spoléhá na inovace. Jejich nabídka tvoří širokou a pestrou škálu – od klasických odrůd, jako jsou marcipán, mandle a třešeň Amarena, až po bláznivé výtvory, jako je čokoládový popcorn nebo konopná pralinka. Zotter vyrábí přes 500 různých druhů čokolády a každý rok přichází na trh s 20 až 50 novými produkty. A kdo stojí za všechny nápady? Josef Zotter. Aktivní podporu však získává od Julie Zotterové, která již vytvořila mnoho nových receptur, zejména pak veganských. V rozsáhlé rodinné bean-to-bar čokoládovně Zotter neustále experimentují a vynalézají nové, inovativní kousky. 
Žádná monokultura, ale rozmanitost překvapení v sortimentu inspirována přírodou. Nabídka tak sahá od ikonických bean-to-bar ručně plněných tzv. vrstvených čokolád, dvojitých Labooko, Klasických tabulek, čokolády na pití, ručně vyráběné organické pralinky či Basic čokoládové oříškové nugáty, z nichž můžete během chvilky proměnit své domácí pralinky.  Nádherně barevné ovocné čokolády, jejichž skvělou barvu a chuť přirozeně vytváří ovoce, couverture čokoládové žárovky, obalované plody či návykové Balleros - vždy v mnoha neodolatelných příchutí. Pro každou čokoládu vytváří vlastní umělecký design umělec Andreas H. Gratze, díky kterému je každá čokoláda jedinečná a prvotřídní dárek.
Čokoládová bean-to-bar manufaktura sídlí v Riegersburgu. Vše probíhá tzv. in-house, od kakaových bobů až po hotové produkty. Pražení, mletí a konšování se provádí v malých dávkách a individuálně na míru kakau. Riegersburg zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří každý den vyrábějí čerstvou čokoládu a starají se o vše, co je nutné.
Na sklonku roku 2019 vyměnili pečeť Fairtrade a jako logo používají svůj nový veletržní ruční znak. Jsou členem Světové organizace pro Fair Trade (WFTO), která audituje společnost jako celek podle férových směrnic. 100%  se spoléhají na spravedlivý obchod a sledovatelnost surovin. Josef Zotter vysvětluje: "Stále si myslím, že Fairtrade je dobrý nápad, je to lepší než nic. Ale chci, aby moji zákazníci dostali čokoládu, která má uvnitř to, co říká."
Fair-trade BIO kakao od malých farmářů - „Jedinečné kvality lze dosáhnout pouze dobrou osobní spoluprací.“
Kakaové boby nakupují převážně v Latinské Americe, domovu kakaa. Získávají jemné kakao i z mnoha různých zemí, jako je Peru, Bolívie, Nikaragua, Panama, Ekvádor, Guatemala, Brazílie, Belize, Dominikánská republika, Madagaskar, Togo, Tanzanie, Ghana, Uganda, Svatý Tomáš a Indie. V každé čokoládě je kakao s historií: ať už je to mayské kakao z Belize a Guatemaly, panamské a peruánské kakao, které pěstují domorodí obyvatelé uprostřed deštného pralesa, nebo kakao z Belize, které je dopravováno plachetnicí. Veškeré kakaové boby jsou z přístavu v Hamburku převáženy bez emisí - udržitelným způsobem.
Kakaové boby jsou nakupovány přímo od pěstitelů kakaa a platí za ně férovou cenou. Pravidelně cestují do pěstitelských oblastí, osobně se setkávají s pěstiteli, které zvou i do továrny. Mohou se pak spolehnout na kvalitní produkci a jemné zpracování delikátních odrůd kakaa jako je Criollo, Trinitario, Nacional či Nativo. Díky tomu nejsou pěstitelé kakaa závislí na světovém trhu, který se zajímá hlavně o spotřebitelské kakao a vykupují boby pod cenou. 
Udržitelnost a transparentnost
Cílem je vytvářet přidanou hodnotu namísto velkých zisků, které jsou na úkor společnosti a životního prostředí. Tato filozofie dělá továrnu na čokoládu jednu z nejudržitelnějších společností v Rakousku. Jsou držiteli certifikátu EMAS – jinými slovy: Externí odborníci na životní prostředí se dívají na naši ekologickou bilanci a naše cíle ochrany životního prostředí a považují je za docela příkladné. Celá výroba probíhá na zelenou elektřinu a velkou část získávají sami pomocí obrovského fotovoltaického systému.
PRO VELKOOBCHODNÍ SPOLUPRÁCI A KOMPLETNÍ NABÍDKU PRODUKTŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT
+ 420 732 119 708